Update: al €79.000 gedoneerd en final GO Seattle!

Ik schreef al dat Ivo’s enige kans nog ligt in de zogenoemde CAR T-cell therapie. Jawel, dezelfde soort therapie waar gisteren het nieuws vol van was!

Wat mooi dat ook in Nederland goede resultaten behaald worden met deze vorm van immunotherapie. Dat biedt mogelijkheden in de toekomst! Voor nu is dit helaas ook de therapie waarvoor Ivo in Nederland (en buurlanden) niet in aanmerking komt.

Daarom onze strijd om hem naar Seattle te krijgen. Gisteren kregen we het verlossende bericht dat we nu met zekerheid kunnen zeggen dat Ivo naar Seattle mag! Op basis van alle medische rapporten hebben artsen een officieel akkoord gegeven. Op 8 januari wordt hij om 08.30 uur in het ziekenhuis verwacht voor de eerste stap. Spannend!

We zijn heel er opgelucht en vol positieve energie om die €400.000 bij elkaar te sprokkelen. En we zijn goed op weg! Jullie hebben samen al €79.000 gedoneerd! Wat een bedrag in zo’n korte tijd. We gaan zo door!

Dus nogmaals de oproep om ons verhaal te delen, heel veel dank!

Ook namens Ivo en Gijs,

Anne-Marij

Vorige

Hartverwarmend!

Volgende

Tweede update: wat een geweldige reacties en we zitten al op €150.000!!

1. Allies Ligtvoet

Helemaal top! Ik zat me gisteren bij het journaal al af te vragen: is dit niet eenzelfde soort therapie? Ja dus! Ongelooflijk dat zo’n fundraise zo snel kan lopen. Heel mooi. Veel succes en hartelijke groetjes.

2. Rob de Vos

Heel fijn! Sterkte Ivo en familie!

3. Esther Terheijden

Lieve buurtjes,
    Wij hadden werkelijk geen idee dat Ivo zo ziek was!
    We zijn enorm geschrokken! Wat vreselijk voor jullie! We leven met jullie mee. Ik hoop dat mijn oproep op Facebook jullie een klein beetje zal helpen!
    Hartelijk groet en heel veel sterkte!
    Liefs van de buurtjes, nr. 73.
    Patrick, Lotte, Pepijn, Carlijn en Esther

4. Dominique Lubbe

Ik ken jullie niet meer maar jullie verhaal doet me veel. Sterkte en succes met de behandeling!

5. Agnes en Piet Aarts-van de Kar

Dag Ivo,
    Wij hebben goede herinneringen aan jou samen met Abdi.
    Natuurlijk willen wij jou steunen in de strijd tegen je ziekte.
    Wij wensen jou en je gezin alle sterkte en hopen uiteraard op een goede afloop.
    Lieve groet van Agnes en Piet Aarts-van de Kar uit Schimmert, inmiddels uit Breda

6. Imera Crietee

Hi,
    We kennen elkaar niet. Ik heb een vergelijkbare situatie meegemaakt met een vriendin. Graag draag ik wat bij om de behandeling voor Ivo mogelijk te maken. Als ik geld overmaak naar de stichting, komt het dan vanzelf ten goede aan de behandeling voor Ivo?
    Op naar 400.000 en veel succes in Seattle 8 januari.
    Groeten, Imera

7. Penelope Kesseboom

Ik heb gedoneerd omdat ik jullie, niet alleen nog vele kerstdagen samen gun maar ook nog vele zomers, winters, vakanties, geluksmomenten met het gezin en nog veel meer!! Hopelijk is er snel een verlossend antwoord en is het bedrag bij elkaar. Veel sterkte! Penelope Kesseboom

8. Miriam Partouns Geene

Ik ken jullie niet maar begrijp compleet de onmacht waarin jullie leven. Mijn partner overleed 4 maanden geleden aan darmkanker. Als er nog een behandeling was geweest had ik ook alles in het werk gesteld het geld bij elkaar te krijgen.
    Ik hoop dan ook dat jullie met alle donaties naar Seattle kunnen. Veel sterkte samen!!
    Groet Miriam

9. Anna

Ik ken jullie niet maar ik wil jullie veel sterkte en kracht wensen. Uiteraard gedoneerd. Ik hoop dat Ivo snel met de behandeling kan starten.

10. Fam. De Ruijter

We hopen dat onze bijdrage een steentje bij mag dragen om jullie grote wens te laten vervullen. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor jullie allen!

Een lieve groet

Familie de Ruijter

11. Kim

Wat een verdrietig verhaal… ons zoontje is ook geboren in juli 2017. We hebben geld gedoneerd en hopen dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten.

Familie de Veer

12. Renata de Vries

Ik ken jullie niet maar ik hoop dat jullie het geld bij elkaar weten te krijgen en de behandeling kunnen en mogen doen!
    Ik hen gedoneerd en ik hoop dat alle kleintjes helpen. Ik zal het bericht delen op Facebook!
    Sterkte toegewenst.

13. Arnold en Jun

Lieve familie,
    Geweldig om te zien dat het hard gaat. We gebruiken de nodige social media om het nieuws rond te bazuinen. Al veel positieve reacties gehad. We denken met jullie mee waar kan. Het gaat lukken!

Groet,
    De familie uit Vleuten